Vestuvės

Pabrolio pareigos vestuvėse

Pabrolio pareigos vestuvėse

Pabrolio pareigos kaip ir kitų šventės dalyvių priklausys nuo to, kokių vestuvių norės jaunieji. Vieni pasirenka atsisakyti tradicijų ir šventę planuoti savaip, o kiti stengiasi remtis įvairiais su vestuvėmis siejamais papročiais. Jeigu planuojate būti pabroliais vestuvėse, gera mintis yra viską iš anksto aptarti ir išsiaiškinti kokios šventės norės jaunieji.

Štai kokios būna pabrolio pareigos vestuvėse

Vestuvių dieną jaunikis ir pabroliai savo antrosioms pusėms įteikia gėles ar gėlių puokštes. Jeigu pabrolys vestuvėse dalyvauja be antros pusės, tuomet tikėtina, kad šventės metu jam bus priskirta mergina iš pamergių sąstato, taip išlaikant porinį skaičių. Gražios gėlių puokštės atkreipia dėmesį į moteris, todėl reikia vengti perdėto puošnumo. Neskoningas stilius kaipmat krenta aplinkiniams į akis, todėl reikia pasirinkti, ką akcentuoti: proginę šukuoseną, suknelę, gėles, makiažą, papuošalus ar kitus aksesuarus.

Tuo tarpu jaunasis turi rinktis kostiumą, derantį prie nuotakos suknelės, taip pat nepamiršti kaklaraiščio ar peteliškės. Šie vyriški aksesuarai turi derėti prie vestuvinės suknelės spalvos ar net gėlių puokštėje vyraujančių tonų.

Pabroliai taip pat turi susitarti, kokios spalvos ar modelio vyriškus kostiumus rinktis, bei priderinti kaklaraiščius prie pamergių suknelių spalvos. Labai puošniai ir išskirtinai atrodo, kai vyriškiai pasirenka marškinius su sąsagomis, o moterys – papuošalus, harmoningai derančius prie jų pasirinktų proginių suknelių.

Beja, pamergės vestuvių šventėje turi ne mažiau pareigų, apie jas jau rašėme čia.

Apie bernvakarius ir mergvakarius

Pamergės ir pabroliai bei kiti jaunavedžių draugai ruošia mergvakarius ir bernvakarius. Todėl žinant jaunavedžių gyvenimo būdą, pomėgius, silpnybes, pasitelkus fantaziją, įmanoma surengti įspūdingas ir neužmirštamas tik jiems skirtas šventes.

Apie grožio klubą

Grožio Klubas

Išskirtiniai stiliaus, mados, grožio bei sveikatos patarimai kuriais gali pasinaudoti visi.

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite